2012. április 4., szerda

Breaking: Már az anyákat is betiltották!








A közelmúlbeli intézkedések, a dohányzás és a lelkiismeret szabadságának korlátozása után a kormányzat egy újabb hasznos intézkedést hozott, amit a Magyar Közlönyben holnap reggel hirdetnek ki.



Kósa Lajoshoz közelálló források (Lásd Lajos forrás) informálisan tudatták a sajtóval, hogy a hónap végétől már nincs szükség anyákra. Ezt akkor jelentette ki, amikor Tulassay Tivadarra tett tőle elvárható becsmérlő jelzőket. Kósa úr ugyanis önérétkelése szerint nyugodtan bírálhatja a rektort, szerinte egy szinten vannak, sőt ő még egy félemelettel feljebb is a megyeházán.

Kövér László már a Parlament nevű épületben nemtetszését fejezte ki, hogy tőle balra is ülhetnek emberek, szerinte ez szégyen.



Indítványa szerint, ha a továbbiakban Szájer Jözsef felesége dönthetne ebben a kérdésben, hogy kinek lehet anyja, a hasonló anomáliák elkerülhetők lennének. Mivel akinek nincs anyja, az maga is nincs.

És ez igaz még az unortodox centrális erőtér esetén is.





A probléma megoldását többen abban látják, hogy Kövér baloldalát egyszerűen el kell távolítani, neki elég, ha jobb oldala van.

Az a kifogás, hogy a szív a bal oldalon van, az ő esetében okafogyott, lévén ezzel még senki nem vádolta, hogy szíve lenne egyáltalán. Egy másik fontos szervre vonatkozóan, aminek (és a kardnak) szintén baloldalon lenne a helye, nos ez a szerv maga Matolcsy György, aki már eleve rossz helyen van.





Visszatérve az anyaság kérdésére, a Nemzeti Együtműködés szakértői megállapították, hogy elavult az a nézet, miszerint egy egészséges családmodellhez magától értetődően hozzátartozik az ugynevezett "ANYA"-nak nevezett eszköz.

Ilyenre tehát semmi szükség, jelentett ki Semjén Zsolt, hivatkozva a szeplőtlen fogantatásra. Réthelyi Miklós is hozzászólt, szerinte ha például Tulassay Tivadarnak annak idején nem lett volna anyja, akkor ma nem tudna lemondani, és ezzel felesleges feszültséget kelteni a bokrétás hazában.



Orbán Viktor, aki egyszerre tartózkodik Grazban és a bolgár Rodopéban, egy cetlin megüzente, hogy a kérdésben már döntött, valóban semmi szükség nincs anyákra, ezzel kihúzná a legerősebb fegyvert az őt szidalmazók torkából.

A HVG.hu újságírói szokás szerint nyomozást folytattak a kérdésben, és az Orbán családról a fenti képet találták a korábbi elhárítás iratanyagai között. A képen valóban nem látható anya, csak két bajuszos férfi meg az Orbán gyerekek.
Az egyik férfiben a korábbi párttitkár-nagytőkés apát azonosították, a másik férfi valószínűsíthetően a "mégegy ember", akinek az eljövetelére Orbán Viktor oly sokszor felszólító utalást tett.

Pszichológusok (név nélkül) kijelentették, hogy nem kizárható, ha ebben a családmodellben nem kiegyensúlyozott utódok születnek, akik a későbbiekben még sok problémát hordoznak magukban.

Annak a valószínűsége szerintük elenyésző, hogy pont egy ilyen egyed kerüljön egy ország élére.

Az így feleslegessé váló, de még üzemképes anyákat a Schöpf-Mérei kórház bejáratánál levő inkubátorokban lehet elhelyezni.





MTI