2012. június 19., kedd

A miniszterelnökség válaszlevele Elie Wieselnek:

 



Kedves Elie!


Írod, hogy visszaküldöd a nagykeresztet, ennek örülök, mert nagy szükségünk van minden smukkra mostanában, tudod a Matolcsy Gyurinak nem sikerült beállítani a gyógyszerét, és ez kicsit sokba van milliárdokban mérve.

Mondjuk tényleg rendes dolog tőled, hogy csak úgy visszaadod, a múltkor a Pataki Attila zálogházába csaptuk be a Koronát a Jogarral, de ő csak 15 % kamat ráfizetése esetén hajlandó visszaadni.

Nézd Elie, írsz i tt marhaságokat össze-vissza, de tudom, hogy te egy notórius visszaadó vagy, nevezhetnénk revansistának is, de ezt a jelzőt egyelőre megtartjuk magunknak, tudod elvárják a szavazóink akiket évek óta hergelünk, hogy revansot vegyenek. Már nem tudom miért is, de mi már csak ilyen rebellisek vagyunk mi magyarok.

A múltkor az Iliescunak küldted vissza a legmagasabb román kitüntetésedet, mert ő Corneliu Vadim Tudort, a többek között antiszemita kijelentéseirõl és a holokauszt tagadásáról elhíresült szélsõjobboldali politikust is kitüntette ezzel.

Te tudod mit csinálsz Elie, komolyan nem értelek, nálunk ez úgy van, hogy ami jár az jár, ha adják zsebre kell vágni, jól jön az még bármire.

Remélem Elie, hogy a példádat követik a többiek is, most nézem kiket tüntettek ki a hazaáruló túlmozgásos Gyurcsányék 2004-ben:

Ezt nem hiszem el Elie, szép kis banda mondhatom, jó is hogy felhívtad a figyelmemet:

Bugár Béla szlovákiai MKP: na ő is beintett nekünk, amikor a Duray Miklósba nyomtunk milliárdokat.


Frunda György és Markó Béla RMDSZ: azok is hazaárulók, hiába Nyomtuk a Tőkés Lacit rohadt sokba volt, meg a válása is, ezt is bebuktuk.


Kasza József Vajdasági MDSZ. Ez is valami demokrata, tahát még a körmére kell néznünk, csak hát a szerbekkel nem szeretnénk ujjat húzni, mert azok még a Vizoviczkinél is veszélyesebb alakok.


Fejtő Ferenc és Glatz Ferenc, ezek is szocik, meg Ferencek is, ez már egy kicsit sok így együtt, ismerem a fajtájukat, magam is az MSZMP-ben dolgoztam mielőtt a hitvallásomat otthagytam a ruhatárban a Köztársaság téren, és épp időben , mert azokban már nem volt rezon.


Soros György is akkor kapott, amikor te, de ő még nem küldte vissza.


Most ez vagy le se szar minket, vagy nem vette észre , hogy kapott valamit az óhazából, van ez így, aki Horthy alatt élt errefelé, néha már ki se nyitja a borítékot ami felőlünk jön, hátha valami munkaszolgálatos behívó, vagy ami még rosszabb: Orbán Viktor együttműködésre felszólító kérdőíve, melyet a házmesterrel kell láttamoztatni.


Elie, nem értelek: mi a bajod ezzel a Nyírő Jóskával? Teljesen veszélytelen figura, tudod mennyi ideig kerestünk egy ilyen tök ismeretlen nyilast, mire megtaláltuk a megfelelőt?


Na ő például pont a Horthy ellen agitált, akit Isten tudja miért nem kedveltek ti zsidók, pedig ahogy a korabeli vicc mondja, még mindig jobb, ha a csendőrök dörömbölnek az ajtón , mintha a zsidótanács…


Hogy Szálasi mellett az miért baj? Nézd Elie, mi azért szeretjük mi Szálasit, mert ha minden szart az ő nyakába öntünk, akkor Horthyt és ezzel az egész magyarságot kimossuk a kakiból, amit magukra kentek azokban a nehéz időkben, amikor pont ugyanúgy egyedül álltunk a világgal szemben mint most.


A Horthy Micu az egész vidéki zsidóságot kipaterolta a lébensraumból, a takarásban, hátha nem veszik észre, de Pestnél megállt, mert egyrészt itt azért volt pénz egyeseknél, akikkel lehetett üzletelni tisztességes módon, lássuk be:


Nekünk a pénzük kellett, meg az értékeik Art Decóval berendezett Bauhaus villától fogaranyig, nekik meg az életük, így tehát a két igény találkozott, így néhányan lepattanhattak Zürich felé családostul, a többiek meg a váltó másik irányába Lengyelország felé, de hát ki-ki maga dönt a sorsáról ahogy mondani szokás.


Eliekém, nézd meg mi kinek adtunk, 2011-ben: itt van például V. George Tupou tongai király, remélem ellene nincs kifogásod! Bejártuk a fél világot egy olyan pasasért, aki se nem zsidó, se nem liberális, se nem tisztességes, és nem hozható összefüggésbe a kereszténységgel, mivel hogy ez a kurva nagykereszt - már a neve is mutatja-, mégiscsak egy kereszt… és mindenkinek megvan a maga keresztje, kivéve téged Elie, akinek már nincs.


Nos kikérdeztünk mindenkit GPS koordináta szerint és kizárásos alapon ez Tongai fickó, ez a Tupou maradt fenn a rostán, de ő nagyon meg van elégedve vele, nem úgy mint te Elie, hálátlan, javíthatatlan álmodozó, te betyár!


Neked se lesz itt olyan snájdig faszobrod mint Horthy Micunak puhafából kiflexelve és padlólakkal bekenve, hogy csillogjon mint a Salamon töke Eliekém.


P.S.


Nehogy beszopd Elie, hogy mi fasiszták vagyunk, dehogy: mi egyformán támogatunk mindenkit, aki segítségünkre van abban, hogy korábbi ruppótlan korszakunkat végleg elfeledve egyszer és mindenkorra rohadt gazdagok legyünk. És hidd el Elie, a mi unokáink már a stílust is tudni fogják, hogy kell viselkedni, öltözködni, beszélni, mi még pionírok vagyunk, és még nem volt módunk elsajátítani a késsel-villával való étkezést, és ezt vedd minden értelemben. Bár ha az Áder Jani angolját nézzük, van remény, ő már present continuous tense-nél tart, míg mi a leragadtunk a simple past-nál.


Na csá Eliekém, rohannom kell könyvet égetni.





.

Nincsenek megjegyzések: