2011. november 25., péntek

Matolcsy György megette a nagymamáját.





A Független Hírügynökség este gyorhírben jelentette be, hogy Matolcsy György ma megette a nagymamáját.

A hiradós stábok azonnal a hír nyomába eredtek, ezúttal Matolcsy maga válaszolt készségesen a hitetlenkedő újságírók kérdéseire:

A miniszter kijelentette: Sosem mondtuk, hogy nem eszünk nagymamát. Aki az ellenkezőjét állítja, az álljon elő hangfelvétellel.

Megnyugtatásként hozzátette, hogy igaz ugyan, hogy megette a nagymamát, előtte viszont napokig pácolta majd kivette, mivel egy polgári kormány senkit nem hagy a pácban.

Hogy emeli-e az ilyen tevékenység az országkockázatot, mert Nyugaton szokatlan, ha a gazdasági miniszter nagymamát fogyaszt, Matolcsy kijelentette, hogy valójában ez egy igazi skersztori, mert nem az aranytojást tojó tyúkot ettük meg!

Ugyanakkor jó hír a nagypapának, hogy új életet kezdhet.

Az Echo Tv-ben Szentmihályi Szabó Péter rámutatott, hogy: Bezzeg a balliberális sajtó arról sosem írt, amikor Matolcsy nem evett nagymamát.

A jólakott miniszter mosolyogva magyarázta hogy: "Ez egy nem ortodox közétkeztetési gazdálkodás", és ő úgy táplálkozik, ahogy még egyetlen szakácskönyvben sincs megírva, nem kell megijedni az új receptektől. Senkinek sem kell félni az ilyesmitől, na jó a nagymamáknak igen, de az ő számuk a nem nagymamákhoz képest, mint amilyenek például a szöcskék vagy a kapupánt csavarok, elenyésző.

A Parlamentben tartott expozéjában magabiztosan kijelentette, hogy A siker ma még rejtve marad, de a nagymama sem látszik még...illetve már.

Ha kis mértékben is, de végre javult az átlagéletkor.

A nyugdíjkassza terhei érezhetően csökkentek.

A textilipar hamarosan fellendül, mivel csökken a házilag kötött pulóverek száma. A kormány a nagymamák elfogyasztása után óhatatlanul fellépő szomjúság oltására már korábban megengedte a házi pálinkafőzést.

A határon túli magyarigazolvánnyal rendelkező nagyszülők nem megevését a kormány továbbra is moratóriummal biztosítja.

A nemzeti együttműködés rendszerében a nagymama megevése nem végleges intézkedés, csupán 14 hónapig tart, utána felülvizsgálják. Ezután az illetőnek magának személyesen kell bejelentenie, ha nem ért egyet a megevésével.

A megevett nagymamák havi 42 órában munkát vállalhatnak, és az így szerzett jöveddelmük mentesül az osztalékfizetés adója alól.

A bedőlt devizahitelesek nem kerülnek az utcára, hanem beköltözhetnek az így megüresedett lakásokba.

A hitetlenkedő újságírók magát Orbán Viktort is kérdezték, hogy immár elérkezettnek lája-e az időt, hogy végre megszabaduljon unortodox módon működő gazdasági miniszterétől:

Orbán egy neki mindig jól álló viccel zárta le a a vihart a pohár vízben: Ugyanmár, a hír a baloldal alattomos interpretációja, ismertem a nagymamát, egy ennivaló teremtés.

Nincsenek megjegyzések: